A Miskolci Sörfesztivál szervezői, a biztonsági és egészségügyi személyzet mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rendezvény látogatóit semmi ne zavarja a felhőtlen szórakozásban. Ehhez azonban a vendégeink együttműködésére is szükségünk van. Ezen az oldalon összefoglaltuk a biztonságos szórakozáshoz szükséges tudnivalókat, ezek betartásával elkerülhetőek a balesetek, csökkenthetők a kockázatos helyzetek.

Kérjük vendégeinket, mértékkel fogyasszanak alkoholt!
A koncerteken, az eseményen történő közlekedés közben, a faházak előtt legyen körültekintő, mérje fel a környezetét, vigyázzon magára és az Önt körülvevőkre.
A rendezvényen folymatos orvosi jelenlét áll rendelkezésre.
Figyeljenek társaikra, ha valaki szédülésre, hányingerre, látászavarra panaszkodna, hirtelen elgyengülne haladéktalanul keressék meg az egészségügyi segítőket.

Baleset, sérülés esetén haladéktalanul forduljanak a személyzet bármely tagjához, tőlük kérjenek segítséget. Nagyon fontos, hogy ne hívja közvetlenül a mentőket, szükség esetén a személyzet fogja értesíteni őket.
Óvja környezetét. Kérjük vendégeinket, ne rongálják a fákat, ne szemeteljenek, a hulladékot, ahol lehet gyűjtsék szelektíven.

Kérünk minden fesztivállátogatót, hogy ne használja WC-nek a fák, bokrok tövét és a füvet.
Ha esetleg szemtanúja vagy elszenvedője bármiféle bűncselekménynek, vagy úgy érzi, segítségre van szüksége, azonnal forduljon a Fesztivál biztonsági szolgálatának bármely tagjához.
Telt ház esetén a fesztiválozók érdekében a biztonsági személyzet létszámstopot hirdethet és érvényes karszalag viselése esetén is megtilthatja a belépést.

Szabadtéri rendezvények mindig ki vannak téve szélsőséges időjárási helyzeteknek is. A szervezők folyamatos kapcsolatban állnak az Országos Meteorológiai Szolgálattal, így egy esetleges időjárási veszélyhelyzetről időben értesülnek. Vihar idején próbáljanak távol kerülni a magas fáktól és az elektromos berendezésektől, tartózkodjanak inkább a nyílt, szabad területeken.

A fő közlekedési útvonalak zsúfoltak lehetnek, kérjük, ne türelmetlenkedjenek, ne lökdösődjenek, ne próbáljanak szembe menni a forgalommal, haladjanak együtt a többi vendéggel.
Amennyiben a tömeg részeként közlekedik, mindig egy irányba, azonos sebességgel haladjon a többiekkel. Ha úgy ítéli meg, hogy a tömeghangulat pánikká fokozódik, a lehető legrövidebb úton lehetőleg előre és oldalirányba kerüljön a tömeg szélére, ugyanis a legkisebb a veszély, hogy a tömeg elsodorja, és esetlgesen megsérüljön.

A rendezvényről hazafele is vigyázzon saját és mások testi épségére, amennyiben alkoholt fogyasztott ne üljön autóba, és figyeljen magára bármilyen közlekedési eszközt is vesz igénybe.
Minden esetben tartsa be a szervezők utasításait, felkészült és professzionális csapt gondoskodik az Ön biztonságos szórakozásáról.

Kérjük, segítsék az egészségügyi személyzet munkáját azzal, hogy vigyáznak maguk és mások testi épségére. Mértékkel fogyasszanak alkoholt, hogy elkerüljék az ittas állapotban bekövetkező baleseteket. Ne használjanak kábítószereket!

Minden kedves látogatónak kellemes, és biztonságos szórakozást kívánnak a szervezők!

TOP